Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، کمال حسین پور، نماینده سردشت و پیرانشهر در صحن علنی امروز و در تذکری خطاب به رئیس جمهور گفت: آیا شغل کولبری در شأن ملت کُرد و جوانان با استعداد منطقه است؟ در این منطقه کمترین فرصت شغلی وجود ندارد و کارخانه‌ها و امکانات بسیار کم است، اما در عوض بیکاری و درد و گرسنگی بیداد می‌کند؛ چاره دیگری برای تأمین حداقل نیاز‌های معیشتی وجود دارد؟

او ادامه داد: از خودتان پرسیده اید که یک فرد چرا کولش را اجاره می‌دهد؟ همه ما پاسخ را از فرهاد ۱۴ ساله اورامانات شنیده‌ایم که به دوستانش گفت کولبری می‌کنم تا بتوانم لباس ورزشی بخرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه یکی جانش را در ازای لباس ورزشی و دیگری در ازای لقمه نانی برای فرزندانش از دست می‌دهد، چه فرقی با هم دارد؟

حسین پور افزود: اگر امروز کسی برای خرید نوشت افزار فرزندانش، برای پرداخت اجاره خانه، برای اینکه شرمنده تأمین مایحتاج روزانه زندگی خانواده‌اش نشود، شب و روز در سرما و گرما از مسیر‌های صعب العبور حرکت می‌کند و جان می‌دهد، یا اینکه روی مین‌های جامانده از زمان جنگ له می‌شود و از بالای کوه‌ها سقوط می‌کند، به خدا قسم فقط برای زندگی با عزت و شرافت است تا دست گدایی به این و آن دراز نکند. او برای همین حاضر است به پیشواز مرگ برود.

نماینده سردشت و پیرانشهر گفت: دولت بگوید برای اشتغال جوانان این مناطق چه گامی برداشته است که مردم به کولبری روی نیاورند؟ مسئولان محترم! تا کی باید شاهد کشته شدن فرزندانمان به خاطر امرار معاش و تأمین معیشت حداقلی خانواده باشیم؟ یک جوان ایرانی که روزی پدر و مادرش به خاطر این انقلاب و دفاع از این مرز خون داده است، به چه دلیل کشته می‌شود؟ به خدا قسم همه ما از منِ نماینده تا شمای رئیس جمهور و وزرا مقصریم.

او خطاب به رحمانی فضلی، وزیر کشور اظهار کرد: جای بسی تأسف و تعجب است که فرمانده هنگ مرزی استان به جای دلجویی و معذرت خواهی از خانواده‌های داغدیده، تهمت متجاوز مرزی بودن می‌زند. مگر کولبر داعشی است؟ مافیای قاچاق و ضد امنیتی است؟ به جای این حرف‌ها مقررات به کارگیری سلاح در مرز را به نیرو‌های پایگاه‌های هنگ مرزی آموزش بدهید.

حسین پور ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدار ۴ کوله بر شهرستان سردشت و پیرانشهر از رئیس‌جمهور و وزیر کشور درخواست کرد که بررسی همه جانبه این حوادث و برخورد با مسببان این اتفاق را برای جلوگیری از چنین حوادثی انجام شود.

 نماینده سردشت و پیرانشهر اضافه کرد: لازم است در راستای ساماندهی بازارچه‌های مرزی و تکمیل برنامه با زمانبندی اقدام شود.

سپس امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی خطاب به امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: نماینده ما درباره حادثه جان باختن جمعی از کولبران مظلوم منطقه غرب کشور تذکر دادند و واقعاً موضوع کولبری مسئله‌ای شده که در شأن نظام اسلامی نیست.

او ادامه داد: طرح‌های موردی و موقت در این باره انجام شده است که پس از مدتی تخفیف پیدا می‌کند و دوباره مشکلات ایجاد می‌شود. مجلس انتظار دارد که دولت یک برنامه درست و درازمدت برای ساماندهی کولبران پیش‌بینی کند. دولت در این باره برنامه‌ای تدوین کند و مجلس را در جریان قرار دهد. این موضوع حساس است و تکرار می‌شود. انتظار داریم که گزارش رسمی در این باره به مجلس داده شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کوله بری مجلس یازدهم بازارچه مرزی صحن علنی مجلس سردشت و پیرانشهر رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به استان تهران در نگاه متوازن دولت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سپهر خلجی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، درباره دیدار اخیر رئیس جمهور با مردم مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران، اظهار داشت: تهران بر خلاف اینکه پایتخت است و این تصور وجود دارد که دارای امکانات بوده، اما به واقع یکی از استان‌های محروم کشور است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت تصریح کرد: یکی از محرومیت‌های بزرگ در استان تهران، موضوع آموزش و پرورش و مدارس قدیمی است. باید در نگاه متوازن دولت، این استان نیز مورد توجه قرار گیرد.   خلجی گفت: با این نگاه، برنامه‌ریزی صورت گرفت که در کنار سفر‌های استانی رئیس جمهور، باید به تهران نیز توجه شود، اما چون تهران بزرگ است، باید این سفرها، منطقه به منطقه و برای نیازمندی‌هایی که مردم مناطق مختلف دارند، کارهای لازم انجام شود.

دیگر خبرها

  • قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه
  • تغییر نام باشگاه استقلال از مسیر قانونی ممکن است/ تجلیل از مدال‌آوران ایرانی با حضور رئیس جمهور
  • امروز فرصت مناسبی است که اساتید ماهیت واقعی تمدن غرب را برای جوانان تبیین کنند
  • توجه به استان تهران در نگاه متوازن دولت
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • از اسرائیل خواسته‌ایم برای مقابله با پهپادهای ایرانی به ما مشاوره بدهد
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است